Info

Vuosi oli 2008 ja sijaintini jossain Guatemalan monien viidakoiden syvimmissä kätköissä (mahdollisesti Tikalin Maya raunioilla). Rinkka oli ollut selässä jo viisi kuukautta kestäneen itse-etsiskelyn ajan ja olin vihdoinkin löytänyt ja sisäistänyt itseni. “Minä olen valokuvaaja”, oli lause joka pienessä päässäni on siitä hetkestä ottanut jäädäkseen. Tuon ajatuksen tuoma muutoksen tarve on muovannut minusta iloisen, luottavaisen ja sopeutuvaisen yksilön osaksi yhtenäistä maailmaamme. Nyt muutamia vuosia myöhemmin teen juuri sitä mitä eniten rakastan.

Dokumentaarinen kuvaus on kerronnaltaan puhdas ja pinnaltaan rosoinen. Sen antamasta kokonaiskuvasta huomaa tunteet ja hetket, jotka ravisuttavat läsnäolevia yksilöitä. Tämä on syyni kuvata häitä dokumentaariseen tyyliin, sillä se on ainoa lajissaan, joka antaa häiveitä todellisuudesta. Oleskelen Tuusulassa, mutta olen käytettävissä ympäri Suomea tapahtuviin tilaisuuksiin, sillä rakastan reissaamista ja kuvaan mielelläni uusissa ympäristöissä.

Vastaan kaikkiin kysymyksiin mielelläni.

E-mail: teemu@teemuhoyto.com
Puhelin: +358442900284
Y-tunnus: 2466780-3

Kameralaukku 2 19

FAQ

Mitä on dokumentaarinen hääkuvaus????????

Häiden dokumentointi on ihanaa puuhaa. Siinä näkee oman työnsä jäljen heti ja iloiseen juhlaan osallistuvat ihmiset luovat mahtavat puitteet ottaa kauniita kuvia muistoiksi hääparille ja heidän läheisilleen. Pyrin dokumentoimaan häät sanan varsinaisessa merkityksessä, eli tuoda esille juhlan aidot hetket valokuvauksen keinoin ilman tilanteisiin vaikuttamista. Otan päivän tapahtumat vastaan avoimin mielin ja teen kuvausta koskevat päätökset hetkessä, jolloin päivän aitous säilyy ja kuvista tulee mahdollisimman tunnistettavia hääparille. Tarkoituksenani on tuoda päivä esille tapahtumien ja häävieraiden välisen kanssakäymisen dokumentoinnin kautta. Haluan kuvia katselevan ihmisen aistivan hääpäivän tunnelman; ennen vihkimistä ilmassa olevien jänniteiden kasvamisesta aina juhlan rentoutuneeseen yhdessäoloon asti.

Juhlimme häitämme ihanassa Italiassa, kuvaatko suomen ulkopuolella?

Anytime ! ! !

 Are you available for destination weddings?

YES

Kuvaatko häiden lisäksi muuta?

Kyllä. Jos tarvitset valokuvaajaa ikuistamaan yrityksesi henkilökuntaa, dokumentoimaan tehdastasi, kuvaamaan tuotteita, ottamaan myyviä kuvia asunnostasi, dokumentoimaan lomasi tai mitään muuta ihanan mielenkiintoista, ota yhteyttä.

Do you shoot anything else

Yes, if you need pictures of your family, home, your corporation or promotional shots of  your spanking new spaceship, contact me.

Millaisen sopimuksen teemme?

Ennen häitä teemme kirjallisen sopimuksen, jossa käydään läpi mitä, missä, milloin, paljon se kustantaa, milloin kuvat tulevat teille ja mihin kuvia saa käyttää.

Will we have a written contract?

Yes. the contract will answer the questions what, where, when and states how long it takes for you to receive your images after your wedding.

Miten käsittelet kuvamme?

Rakastan luonnollisia kuvia ja käsittelen kuvaamani tiedostot värejä ja rajausta säätämällä.

How do you process our images?

My style is natural, so my post processing is simple, elegant and in favour of natural tones.

Voiko kuvia laittaa facebookiin tai muihin sosiaalisiin medioihin ja saako niitä tulostaa vapaasti?

Voitte laittaa kuvianne esille sosiaalisessa mediassa ja tulostella niitä vapaasti mielenne kyllyydeksi.

Can we use the images on facebook or other social media sites and what aboult print rights?

I feel that I’m repeating my self, but yes you can and you may print to your hearts content.

Miten maksu suoritetaan?

Kuvaus maksetaan laskulla, jonka saatte ennen häitä ja maksu tulee olla suoritettuna ennen kuvien toimittamista.

How will we pay you?

An invoice of the shoot will be delivered by email prior to the shoot and  it must be paid in full before delivery of pictures.

Miten käytät kuviamme?

Laitan häistä kuvia sivullani olevaan blogiin ja käytän niitä markkinoinnissani.

How do you use your wedding pictures?

Some of them will be published on my blog and others might end up in my portfolio.

Häämme eivät ole Tampereella, miten tulet paikalle?

Liikun julkisilla eli tulen yleensä tulen junalla tai bussilla.

Our wedding is not at Tampere/Finland how will you get there?

One will find a way.

Onko mahdollista saada käsittelemättömiä tiedostoja tai raakakuvia?

Osa palveluani on valita teille parhaat kuvat juhlistanne ja käsitellä ne kauniiksi, jotta teidän ei tarvitse käydä tuhansia kuvia läpi. Haluan myös että jokainen saamanne kuva on mielestäni paras mahdollinen,  joten en valitettavasti voi luovuttaa raakakuvia / käsittelemättömiä tiedostoja eteenpäin.

We would love to have the Raw files, is that possible?

I want you to have the best pictures of your day and give you excellent finished images, so you can relive that day many times in the future.

Mitä kuvauspakettiin kuuluu?

Kokopäiväiseen (max 12 h) dokumentaariseen kuvaukseen kuuluu suunnittelupalaveri ennen häitä, potrettikuvaus hääpäivänä, sekä kuvaus valmistautumisesta illan juhliin. Hääpäivästänne saatte noin 300 parasta kuvaa käsiteltyinä DVD-levykkeellä tai sähköisesti viimeistään kolmen viikon kuluttua juhlista.

What do you offer?

A whole day (max 12 hours) documentary wedding photography with a meet and greet before the wedding, a portrait shoot on the

wedding day and shooting from the morning till evening. You will receive 300 best images processed on

a DVD disc or electronically no later than three weeks after the wedding.