K & M Dokumentaarinen hääkuvaus Helsinki Häät Baskeri & Basso

Ihania häitä vietettiin Tehtaankadulla Helsingissä mukavan tiiviissä Baskeri & Basso ravintolassa. Rento ja erilainen juhla alkoi heti Johanneksen kirkossa tapahtuneen vihkimisen jälkeen, joka sijaitsee kävelymatkan päässä juhlapaikalta. Baskeri & Basso sopii täydellisesti pienten juhlien viettoon, sillä sen lämmin ja viihtyisä industriaalinen tunnelma toi mukavan säväyksen näihin sosiaalisiin juhliin.

Kuvauksen kannalta Baskeri & Basso oli ihanan haastava jo valaistuksensa suhteen. Valon määrä oli vähäinen, mutta nautin silti suuresti juhlan dokumentoinnista ja valaistuksen ja tilan pienuuden tuomista haasteista. Dokumentaarisena hääkuvaajana pienen ja haastavan tilan näkee kilpailuna itseään vastaan ja se saa luovuuden virtaamaan. Sen tunteen, jonka tilan näkeminen antaa voisi nimetä anteliaaksi jännittyneisyydeksi, kun itse tietää miten hauskaa on haastaa oma luovuutensa ja voittaa haaste.

Monesti olen ohi kävellessäni vilkuillut Johanneksen kirkkoa ja nyt sain mahdollisuuden kuvata sen kauniin kuoren sisällä nämä häät.