Kameralaukku 2 19

Kameralaukku 2 20 Kameralaukku 2 21


Teemu on iloinen ja pieni ihminen, joka asuu kaukaisessa galaksissa nimeltään linnunrata. Tämän kauniin tähtikasan reunalla on pieni vetinen maailma, jonka neljän ja puolen miljardin vuoden kehityskaaren aikana on sen ohuelle elämää kannattavalle pinnalle ilmestynyt monia mahtavia eliölajeja. Teemu on yksi niistä ja hän on ihminen, tai niin hänelle on aina kerrottu, vaikka maailma välillä tuntuukin ihmeelliseltä ja omituiselta on Teemu silti selvinnyt kunnioitettavaan kolmenkymmenen vuoden ikään ilman suurempia haavereita.


Teemu


Mahtavinta maailmassa on kokea menneet ajat ja niitä muokanneet sukupolvet, sekä oppia heidän virheistään ja jakaa tuo kokemus toisen ihmisen kanssa. Itse olen suunnattomasti nauttinut viimeisestä seitsemästä vuodesta, jonka olen jakanut rakkaani kanssa reissaten ympäri maailmaa. 

Koen menneet tapahtumat parhaiten kirjojen kautta ja käymällä historiallisilla tapahtumapaikoilla, kuten Angkor Wat ja Auschwitz. Samalla reissatessa tapaa monia ihanan erilaisia ihmisiä kaikilta elämän poluilta ja heihin tutustumalla voi oppia paljon myös itsestään.


Teemu


 Elämäni alkuvaiheilla heräsin tietoisuuteen varsin myöhään ja ensimmäiset muistoni ovat vasta ala-asteen alkutaipaleilta. Asuimme Keravan kaupungin pienessä Kalevan lähiössä ja elämä kulki omia rauhallisia polkujaan hiljaa eteenpäin. Lapsena olin hyvin “tottelevainen”, jos minulta kiellettiin jotain vastasin “joo” ja sitten menin ja tein sen kuitenkin. Ikä ja sosiaalinen asema ei pienen Teemun mielestä ollut peruste auktoriteetin omaamiseen, joten luonnollisesti sitä vastusti.

TEN YEARS LATER

Armeijassa vietetyn vuoden jälkeen suuntasin katseeni kohti työelämää ja muutaman vuoden säästin rahaa, jonka kohteeksi valikoitu pitkä retki kolmelle mantereelle. Reilattuani kuukauden Euroopassa suuntasin flip flopit Intian kautta Thaimaaseen ja Kambodiaan. Aasiasta tieni vei Meksikoon, Guatemalaan ja Hondurasiin. Reissuilla tutustuin ihmisiin, itseeni ja uuteen ystävääni kameraan, jonka seurassa menin opiskelemaan valokuvausta.

Opiskelun yhteydessä tutustuin ihanaan pieneen ihmiseen, jonka avustuksella opin kommunikoimaan ja puhumaan kaikesta maan ytimen pienimmästä hiukkasesta multiversumin kokonaisuuden hahmottamisen vaikeuteen asti. Hän sai kuorittua perisuomalaisen vaikeuden keskustella tunteista ja ongelmista kokonaan pois minusta.


Teemu-3


Faktoja Teemusta

– Lempieläimeni on WOMBATTI, tuo öiden ihmeellinen eläin. Australiassa ollessamme nukuimme muutaman yön Bendeelan leirintäalueella, joka on kuuluisa villieläimistään. Heräsimme muutaman kerran auton heiluntaan ja siellähän oli Wombatti auton alla hinkkaamassa kutisevaa selkäänsä pohjalevyyn.

– Kaikista lukemistani kirjoista nautin eniten Isaac Asimovin Säätiö sarjasta. Muita teoksia Metro 2034, Siilo, 1984, Les Miserables ja Baudolino

– Kaikista kokemistani kapungeista pidin eniten Melbournesta, Roomasta ja Lontoosta

– Nautin pienenä suunnattomasti tiede dokumenteista ja laadukkaista scifi tarinoista.

– Minulla on kova tarve harrastaa liikuntaa Yogan ja lenkkeilyn muodossa

– Tein itselleni mm uuden tietokoneen ja kameralaukun

– Kasvoin Keravalla ja ihmettelen henkistä tasapainoani

– Reissaaminen on lähellä sydäntäni

– Nautin ruuanlaitosta

– Positiivinen ajattelu

– Iloinen luonne

– Kolme parasta biisiä

– Nautin suuresti puutöistä

– Olen käynyt viidellä mantereella

– Keksin tutuille ihmisille lempinimiä

– Haluaisin käydä avaruudessa


Kameralaukku 2 8

Teemu 1

CANdleHead

Puumiespaa